• Kwaliteit
  • Betrokken
  • Vakmanschap

Debatworkshop

Debatworkshop Bureau SpraakwaterHoe overtuigen wij anderen? Hoe kan je helder een standpunt verwoorden? En wat zijn nou goede argumenten en hoe pareer je die van anderen?

Leer in een vrolijke en energieke sfeer meer over vaardigheden zoals presenteren, overtuigen en argumenteren in een workshop debatteren. Een debatworkshop stimuleert tot actieve deelname aan de discussie rondom uw eigen thema’s.

Tijdens de debatworkshop worden korte blokjes theorie over overtuigingskracht, argumenteren en kort en bondig spreken afgewisseld met inhoudelijke debatten.

Deelnemers werken in korte tijd aan vaardigheden als:

  • Overtuigen
  • Spreken in het openbaar
  • Kritisch beargumenteren
  • Actief luisteren

Maatwerk

De inhoud en duur van de workshop stemmen wij af op uw wensen, uw doel en uw doelgroep. De workshop duurt minimaal 45 minuten, maximaal 4 uur. Voor meer informatie over onze debatworkshops kunt u contact met ons opnemen.

Voor wie?

Een debatworkshop stimuleert tot actieve deelname aan de discussie en kan ingezet worden tijdens bijvoorbeeld een teamdag, als onderdeel van een heisessie of als afsluiting van een evenement. De debatworkshop kan worden ingezet voor alle leeftijden en niveaus.

Doel van workshop debatteren

Het doel van een workshop debatteren is om de deelnemers beter in staat te stellen om hun standpunt overtuigend te presenteren, hun gelijk te halen in een zakelijke situatie en krachtig hun mening te verwoorden. Tevens kan er tijdens de debatworkshop gedebatteerd worden over uw thema’s. Deelnemers geven hierdoor waardevolle input.

Een goed debat draagt bij aan goede besluitvorming en beter begrip voor elkaar. Onze trainingen bieden handreikingen om uw boodschap overtuigender te maken. Het programma is leerzaam, aansprekend en kent een vernieuwende aanpak. Toegespitst op de situatie die bij u van toepassing is en met aandacht voor thema’s die voor u interessant zijn. We verzorgen trainingen voor overheid, bedrijfsleven en politiek.

Locatie

De debatworkshop kan op veel locaties uitgevoerd worden. Belangrijk hierbij is dat de ruimte vrij in te delen is en niet te krap. Neem contact als u nog vragen heeft over de geschiktheid van de locatie die u in gedachten heeft.

Informatie aanvragen

Menu