• Kwaliteit
 • Betrokken
 • Vakmanschap

Dagvoorzitter

Dagvoorzitters van Bureau Spraakwater zijn ervaren, professioneel en 100% betrokken. Onze dagvoorzitters zijn allround inzetbaar én hebben eigen inhoudsgebieden waarop zij vaker acteren. Onze dagvoorzitters zijn professionals met verstand van zaken die er samen met u aan werken om de doelen van uw bijeenkomst zo goed mogelijk te bereiken.

Een professionele dagvoorzitter levert een belangrijke toegevoegde waarde aan uw bijeenkomst of evenement. De dagvoorzitter draagt bij aan een geslaagd evenement door:

 • Effectieve interactie
 • Bewaken inhoud en sfeer 
 • Neutraal op te treden
 • Voortgang van uw bijeenkomst te monitoren
 • Soepele overgang tussen programmaonderdelen 

Uw boodschap overbrengen en uw doel bereiken

Een bijeenkomst of evenement is een manier om uw boodschap over te brengen aan een specifieke doelgroep. De dagvoorzitter bewaakt dat doel zodat uw boodschap krachtig overkomt.

Maatwerk

Dagvoorzitterschap is in onze ogen altijd maatwerk. Onze dagvoorzitters bereiden zich in uitgebreid voor, zowel op inhoud, sfeer en natuurlijk doelstellingen van uw bijeenkomst of evenement.

Advies bij de voorbereiding

Welke informatie op welk moment, welke gespreksvorm past het beste bij uw doel. Hoe spreken we het aanwezige publiek aan, en meer. Betrek tijdig een dagvoorzitter van Bureau Spraakwater bij de voorbereiding van uw bijeenkomst of evenement. Vanuit de ervaring die onze dagvoorzitters hebben kunnen wij u voorzien van adviseren over wat wel en wat niet effectief is. De dagvoorzitter geeft u advies. Over bijvoorbeeld:

 • Programmaopbouw
 • Het scherp stellen van de boodschap
 • Benoemen van het doel
 • Vorm
 • Sprekers
 • Inhoud

Onze dagvoorzitters

Laurens van der Horst
Dagvoorzitter

Laurens is dagvoorzitter, trainer en adviseur. Door zijn achtergrond als trainer in spreken en overtuigingskracht heeft Laurens veel kunde in het engageren van het publiek, het overbrengen van een boodschap en is in staat om informatie zo te structureren dat het beter blijft hangen bij het publiek.

René van Beurden
Dagvoorzitter
Met enige afstand maar altijd betrokken zoekt René naar verbinding die meer oplevert dan alleen het resultaat. Verbinding op hoofdlijnen. Verbinding tussen mensen. Verbinding van ideeën. De vertrekpunten variëren, maar in het oog van de storm kan gezamenlijk koers worden bepaald en iedereen kan meedoen.
Ellie Lust
Dagvoorzitter
Ellie is in haar dagelijks leven woord- voerder voor de politie Amsterdam en verantwoordelijk voor de portefeuille opsporingscommunicatie. Daarnaast is ze binnen en buiten de politie o.a. dagvoorzitter, co-trainer, debatleider en geeft zij lezingen over onderwerpen als veiligheid, communicatie, media en persvoorlichting. Ellie heeft een professionele en bevlogen instelling met ruimte voor een beetje humor.
>> Lees meer over Ellie Lust

Ynzo van Zanten
Dagvoorzitter
Ynzo is adviseur, schrijver, docent, en spreker op het vlak van duurzaam ondernemerschap. Ynzo trekt strategie, communicatie en duurzaamheid naar elkaar toe omdat het één niet zonder het ander kan in deze dynamische tijden. Een spreker en dagvoorzitter die als schrijver en docent niet alleen de theorie snapt, maar als duurzaam ondernemer ook de praktijk van duurzaam ondernemerschap heeft ervaren en nog altijd ervaart. Ynzo treedt niet alleen op als dagvoorzitter of gespreksleider, ook leidt hij brainstorms, cocreatiesessies en workshops.

 

Aise de Groot
Dagvoorzitter
Om uw bijeenkomst soepel te laten verlopen, neemt Aise de nodige (internationale) business management ervaring mee. Hij begrijpt de setting, verbindt en betrekt mensen op interactieve wijze en schakelt gemakkelijk tussen Engels, Duits en Nederlands. Dus ook wanneer u een internationaal team samen brengt, kan iedereen actief deelnemen.
Mark de Bruijn
Dagvoorzitter
Mark de Bruijn is als freelance journalist en dagvoorzitter verbonden aan Bureau Spraakwater. Een ervaren televisieverslaggever die ook actief is als publicist. Hij leerde onder meer bij de NOS en EénVandaag om complexe materie eenvoudig te maken. Want een mening kan altijd scherper, communicatie kan altijd beter. Mark heeft een scherp observatievermogen, wikt, weegt, analyseert en registreert.

Boeken of meer informatie

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Menu