• Kwaliteit
  • Betrokken
  • Vakmanschap

Debatleider

Een goed debat staat of valt met een goede debatleider, goede stellingen en de juiste voorbereiding. Bureau Spraakwater levert debatleiders met veel ervaring en een passie voor het debat.

De debatleiders van Bureau Spraakwater:

  • Denken mee over (het juist formuleren van) uw stellingen
  • Zijn creatief in het gebruik van de diverse debatvormen
  • Brengen het debat op gang
  • Zorgen voor structuur
  • Houden het debat scherp en inhoudelijk

 

Onze Debatleiders

Ynzo van Zanten
Debatleider
Ynzo is adviseur, schrijver, docent, en spreker op het vlak van duurzaam ondernemerschap. Ynzo trekt strategie, communicatie en duurzaamheid naar elkaar toe omdat het één niet zonder het ander kan in deze dynamische tijden. Een spreker en dagvoorzitter die als schrijver en docent niet alleen de theorie snapt, maar als duurzaam ondernemer ook de praktijk van duurzaam ondernemerschap heeft ervaren en nog altijd ervaart. Ynzo treedt niet alleen op als dagvoorzitter of gespreksleider, ook leidt hij brainstorms, cocreatiesessies en workshops.
Ynzo van Zanten als gespreksleider
Rene van Beurden als gespreksleider
René van Beurden
Debatleider
Met enige afstand maar altijd betrokken zoekt René naar verbinding die meer oplevert dan alleen het resultaat. Verbinding op hoofdlijnen. Verbinding tussen mensen. Verbinding van ideeën. De vertrekpunten variëren, maar in het oog van de storm kan gezamenlijk koers worden bepaald en iedereen kan meedoen.
Laurens van der Horst
Debatleider
Laurens is dagvoorzitter, trainer en adviseur. Door zijn achtergrond als trainer in spreken en overtuigingskracht heeft Laurens veel kunde in het engageren van het publiek, het overbrengen van een boodschap en is in staat om informatie zo te structureren dat het beter blijft hangen bij het publiek.
Laurens van de Horst als Gespreksleider

Rogier Elshout als gespreksleider
Rogier Elshout
Debatleider
Rogier Elshout is professioneel debatleider, presentator en dagvoorzitter. Hij helpt programma’s te ontwikkelen die recht op het doel afgaan, het liefst dwars door heilige huisjes. Door zijn energie gaat het debat in volle vaart, door zijn enthousiasme doet iedereen mee en met zijn samenvattingen en scherpe vragen blijft iedereen bij. Daarnaast is hij trainer in spreek-, presentatie- & vergadervaardigheid.

 

Boeken of meer informatie

Meer informatie over onze debatleiders en de mogelijkheden? Vul onderstaand contactformulier in. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op: 020 – 785 65 32 of stuur een e-mail naar info@bureauspraakwater.nl

Menu