• Kwaliteit
  • Betrokken
  • Vakmanschap

Gespreksleider

Bent u op zoek naar een professionele, energieke en ervaren gespreksleider? Een gespreksleider die zich verdiept in de inhoud en met u meedenkt vanaf de voorbereiding?

Bureau Spraakwater heeft veel ervaring met het leiden van vergaderingen, discussies en gesprekken. Wij zorgen samen met u voor een geslaagde bijeenkomst waarbij uw doel en de interactie tussen de deelnemers centraal staan.

Geef uw bijeenkomst de juiste impact

Wij denken met u mee om uw bijeenkomst kracht bij te zetten en zorgen voor:

  • Meer interactie tijdens uw bijeenkomst
  • De juiste impact
  • Bewaking op de inhoud
  • Diepgang in het gesprek
  • Een gespreksleider als neutrale partij
  • Advies en/of ondersteuning bij de voorbereiding

Haal meer uit uw bijeenkomst

Een goede gespreksleider helpt u om het maximale uit uw bijeenkomst te halen. Met kennis en ervaring staat Bureau Spraakwater u bij om ervoor te zorgen dat uw boodschap juist overkomt en dat uw bijeenkomst een succes is.

Belang van een externe gespreksleider

Onafhankelijk niet bang om moeilijke onderwerpen aan te snijden. Een externe gespreksleider wordt beter geaccepteerd door het publiek.

 

Onze gespreksleiders

Ynzo van Zanten
Gespreksleider
Ynzo is adviseur, schrijver, docent, en spreker op het vlak van duurzaam ondernemerschap. Ynzo trekt strategie, communicatie en duurzaamheid naar elkaar toe omdat het één niet zonder het ander kan in deze dynamische tijden. Een spreker en dagvoorzitter die als schrijver en docent niet alleen de theorie snapt, maar als duurzaam ondernemer ook de praktijk van duurzaam ondernemerschap heeft ervaren en nog altijd ervaart. Ynzo treedt niet alleen op als dagvoorzitter of gespreksleider, ook leidt hij brainstorms, cocreatiesessies en workshops.
Ynzo van Zanten als gespreksleider
Rene van Beurden als gespreksleider
René van Beurden
Gespreksleider
Met enige afstand maar altijd betrokken zoekt René naar verbinding die meer oplevert dan alleen het resultaat. Verbinding op hoofdlijnen. Verbinding tussen mensen. Verbinding van ideeën. De vertrekpunten variëren, maar in het oog van de storm kan gezamenlijk koers worden bepaald en iedereen kan meedoen.
Laurens van der Horst
Gespreksleider
Laurens is dagvoorzitter, trainer en adviseur. Door zijn achtergrond als trainer in spreken en overtuigingskracht heeft Laurens veel kunde in het engageren van het publiek, het overbrengen van een boodschap en is in staat om informatie zo te structureren dat het beter blijft hangen bij het publiek.
Laurens van de Horst als Gespreksleider

Rogier Elshout als gespreksleider
Rogier Elshout
Debatleider
Rogier Elshout is professioneel debatleider, presentator en dagvoorzitter. Hij helpt programma’s te ontwikkelen die recht op het doel afgaan, het liefst dwars door heilige huisjes. Door zijn energie gaat het debat in volle vaart, door zijn enthousiasme doet iedereen mee en met zijn samenvattingen en scherpe vragen blijft iedereen bij. Daarnaast is hij trainer in spreek-, presentatie- & vergadervaardigheid.

Boeken of meer informatie

Om te bekijken hoe Bureau Spraakwater u kan helpen kunt u contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

Stel een vraag

Menu