• Kwaliteit
  • Betrokken
  • Vakmanschap

Over Bureau Spraakwater

Sinds 2007 leidt Bureau Spraakwater debatten, bijeenkomsten en congressen Onze debatleiders, dagvoorzitters en gespreksleiders delen een passie voor het gesproken woord en voor energieke en inhoudelijke bijeenkomsten.

Daarnaast traint en coacht Bureau Spraakwater professionals, en politici op het gebied van overtuigingskracht, argumentatie- en presentatievaardigheden, efficient vergaderen en meer.

Klanten waarderen:

  • Vakmanschap
  • Enthousiasme
  • Kwaliteit & Betrokkenheid
  • Persoonlijke benadering

Dagvoorzitters en gespreksleiders

Maak kennis met ons team

Aise de Groot

Aise trainer salestrainingOm als gespreksleider  of dagvoorzitter uw bijeenkomst soepel te laten verlopen, neemt Aise de nodige (internationale) business management ervaring mee. Hij begrijpt de setting, verbindt en betrekt mensen op interactieve wijze en schakelt gemakkelijk tussen Engels, Duits en Nederlands.

Ellie Lust

Dagvoorzitter Ellie Lust Bureau SpraakwaterEllie is in haar dagelijks leven woord- voerder voor de politie Amsterdam. Daarnaast is ze dagvoorzitter en debatleider en geeft zij lezingen over onderwerpen als veiligheid, communicatie, media en persvoorlichting. Ellie heeft een professionele en bevlogen instelling met ruimte voor een beetje humor.

Joost Hoebink

Joost Hoebink debatleider en dagvoorzitter bij Bureau SpraakwaterNaast trainer en coach is Joost een veelgevraagd dagvoorzitter en debatleider. Met zijn zeer energieke en interactieve stijl leidt hij congressen, bijeenkomsten en debatten in goede sfeer met duidelijke inhoudelijke doelen.

Puck van Dijk

puck-van-dijk-debatleider-gespreksleider-dagvoorzitter-bureau-spraakwaterPuck treedt op als dagvoorzitter, filosofisch gespreksleider en debatleider. Puck heeft ruime ervaring in een grote verscheidenheid aan onderwerpen en settings. Ze treedt maandelijks op als dagvoorzitter in onder andere Pakhuis de Zwijger en geregeld in de A’dam Toren. Puck heeft een scherpe blik, neemt leiding en zoekt altijd de diepgang die nodig is.

Rogier Elshout

rogier-elshout-debatleider-dagvoorzitter-bureau-spraakwaterRogier is professioneel dagvoorzitter en debatleider. Hij helpt programma’s te ontwikkelen die recht op het doel afgaan, het liefst dwars door heilige huisjes. Door zijn energie gaat het debat in volle vaart, door zijn enthousiasme doet iedereen mee en met zijn samenvattingen en scherpe vragen blijft iedereen bij.

Renee van Beurden

Dagvoorzitter-Rene-van-BeurdenMet enige afstand maar altijd betrokken zoekt René naar verbinding die meer oplevert dan alleen het resultaat. Verbinding op hoofdlijnen. Verbinding tussen mensen. Verbinding van ideeën. De vertrekpunten variëren, maar in het oog van de storm kan gezamenlijk koers worden bepaald en iedereen kan meedoen.

Opdrachtgevers van Bureau Spraakwater

Bureau spraakwater werkt voor:

Spraakwater BOL logo
Spraakwater Essent logo
Spraakwater GLU logo
Spraakwater Vaillant logo
Spraakwater Thomas Cook
Spraakwater Politie logo
Spraakwater WWF logo
Spraakwater Europees Parlement Logo
Spraakwater logo Aventus
 Spraakwater logo Vestia
 Spraakwater logo Rabobank
Spraakwater logo KLM
Spraakwater logo Heijmans
 Spraakwater logo Gemeente Amsterdam
Spraakwater logo Quadraam

Lees meer over de opdrachten die wij uitvoeren

Waarom een dagvoorzitter of gespreksleider van Bureau Spraakwater?

Onze dagvoorzitters en gespreksleiders zijn ervaren, enthousiast en betrokken. Samen met u duiken zij in uw bijeenkomst en leveren de kwaliteit die u verwacht

Lees meer over onze aanpak

Menu